zondag 26 oktober 2014

En dan ook nog een nieuwe auto gekocht :)

Gister blogde ik al dat er financieel wat minder overblijft in de maand dan vroeger: nou, dat is nog minder geworden vanaf gister.
We hebben namelijk een extra auto gekocht!

Door verandering van baan heb ik in Mei mijn leaseauto ingeleverd en sindsdien reden we met z'n viertjes in een Aygo. Die Aygo is sowieso erg klein als familieauto en 1 auto met twee kinderen die verspreid op KDV en lagere school zitten en 2 werkende volwassenen, dat was voor ons bijna niet te combineren.

We hebben dus een tweede auto gekocht: een BMW 3 stationwagen. We halen hem volgend weekend op, kosten €5.000,- euro met 150.000km op de teller. En lekker ruime familieauto, wij vinden hem erg mooi. We hadden natuurlijk ook een veel goedkopere auto kunnen kopen, maar deze vonden we allebei top.

Maarrrr, hij is natuurlijk niet gratis: los van de brandstof kost hij €60,- euro wegenbelasting per maand + €35 euro verzekering. 
Weer €100,- euro minder in de maand over :( 
Maar goed, hiervoor kunnen we nu wel het kinderen halen en brengen verdelen onder ons twee en ook eens wat spullen meenemen als we ergens naar toe gaan.

Nog een weekje wachten, dan halen wij hem op!


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe auto, hopelijk hebben jullie er veel plezier van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! geniet ervan en veel veilige kilometers :D

    BeantwoordenVerwijderen