zaterdag 6 september 2014

HR++ -

Afgelopen woensdag was het zover: onze serre is voorzien van nieuw HR++ glas. Wij zijn er blij mee, want het glas is na de nacht nu drijfnat aan de buitenkant, i.p.v. de binnenkant. Tevens is het 's ochtends in de serre een heel stuk aangenamer qua temperatuur. We merken nu al verschil, dus in de winter zal het helemaal fantastisch zijn.

Maar..

Meneer de ZZP'er is niet zo zorgvuldig geweest.
Ten eerste is hij serieus onze 2 keurig besproken ventilatieroosters vergeten in het glas. We zouden twee superstrakke ondiepe ventilatieroosters krijgen, zodat je ook af en toe lekker kon luchten (dat waren exact zijn woorden). En die is hij dus vergeten... We hebben nu GEEN ventilatieroosters. 
Wij waren bij de plaatsing niet thuis, dus hebben zijn 1ste reactie bij het zien van mijn 2 "hier 1 rooster"-briefjes niet gezien. 
En tevens: er zit aan de zonzijde in 1 van de ramen een scheur van 35 cm.. Deze scheur lijkt wel ontstaan door spanning door warm/koud verschil (zie ook foto).

Dat zijn dus twee wat mindere punten aan ons nieuwe glas. Het gekke is dat de glaszitter sinds woensdag einde middag niet bereikbaar meer is..
Godzijdank hebben wij nog niet betaald!

4 opmerkingen:

 1. Balen zeg! Maar fijn dat je nog niet betaald hebt, dan heb je wat meer in handen om het alsnog geregeld te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreemd zeg, dat heb ik met al mijn onderhoud door derden nog nooit meegemaakt, ik ben een kanjer in uitbesteden van onderhoud, gevolg van twee linkerhanden en nog nooit wat bijgeleerd.
  Heel vreemd, maar je hebt nog niks betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach een roostertje wat maakt dat uit? Maar is erg belangrijk voor een goed binnenklimaat hier staan ze ook alle maal open en zorgt voor een zeer snelle droging van de was :)

  BeantwoordenVerwijderen