zondag 27 juli 2014

Beetje vreemd

Een a twee keer in het jaar "moet" ons huis tegen ongedierte/spinnen/muizen ingesprayd worden.

Dit wordt al jaren gedaan door een vast mannetje bij ons uit de buurt. Met z'n drukpomp spuit hij even de kieren en goten in, 5 minuten werk, en hij is weer weg (zonder vooraankondiging)

Ik ben dat dit jaar dus zelf gaan doen: pomp bij de action gehaald en dat spul bij de bouwmarkt. Alles goed ingespoten en klaar.

Maar nu is dat mannetje dus weer geweest, want er ligt een factuur van € 47,- euro op de mat.

We zijn eigenlijk niet van plan om deze factuur te betalen, maar de behandeling is al wel uitgevoerd.. Beetje dilemma dus..

Wat zou jij doen?

9 opmerkingen:

 1. Hebben jullie hem wel afgezegd dan? Want het lijkt erop dat jullie een (stilzwijgende?) afspraak hebben met het mannetje. Als hij altijd 'zomaar' komt, zonder dat er vooraf een afspraak is gemaakt en je hebt hem niet afgezegd, dan lijkt het me logisch dat hij ook dit jaar gewoon weer gekomen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, veel geld. Maar dan had je het ook even moeten melden bij hem dat hij niet meer hoeft te komen en je het in vervolg zelf doet.. Ik zou het gewoon betalen dit keer. Eigen schuld, dikke bult.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eerst bellen/mailen/berichtje sturen dat het niet had gehoeven en hem bij deze afzegd. en deze x nog betalen, maar een volgende x niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het met vorige schrijvers eenz. Niet tijdig en duidelijk afgezegd, is gewoon dokken, stel dat het niet gelukt was met he spul van de Action, dan was je toch blij dat hij langs kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met wat voor een spul heb je dat gedaan? Ik heb eigenlijk nog nooit van deze behandeling gehoord, en zeker niet dat zoiets 2x per jaar moet gebeuren..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met anti-spinnen spul / anti-ongedierte spul.Is deze week bijvoorbeeld in de aanbieding bij de wel.koop.
   Het is ook niet noodzakelijk, maar wel handig als je enigszins in de natuur woont. Anders woont de natuur binnen de kortste keren in je huis :)

   Verwijderen
 6. Ik heb het maar betaald en ons afgemeld voor volgend jaar. Scheelt toch weer geld. Een spuitbus anti-spin spray is rond de € 10,- euro, die factuur € 47,- euro...

  BeantwoordenVerwijderen