zondag 18 mei 2014

Serre

Gister is de ZZP'er waar ik het eerder over had, nogmaals langsgekomen. Hij heeft alles definitief opgemeten, wat ventilatieroosters laten zijn en e.e.a. toegelicht.
Dit was allemaal prettig en naar wens, dus we gaan met de ZZP'er in zee. (mits de definitieve offerte niet opeens € 500,- hoger is)

Wat gaat het worden:
HR++ glas met buitenplaat 6mm, spouw 12mm en binnenplaat 4mm. Op de binnenplaat zit een coating. En het geheel zorgt voor een U-waarde van 1.2. Tevens worden de ventilatieroosters vervangen voor 2 minder op de wind staande, koudebrugloze, nieuwe exemplaren.
Dit alles zal moeten zorgen voor een veel minder koude serre in de winter!

Verder is er gister ook een dakdekker langs geweest voor de isolatie op het serredak. En wat blijkt: er hoeven geen extra platen op het dak. Onder de dakbedekking zit 5cm isolatie, en die zorgt al voor de beste prijs/isolatie-verhouding. Een extra laag erop zou weinig extra's toevoegen. En die informatie vondt ik erg eerlijk van de dakdekker.

Kortom, nog even wachten op de definitieve aanbieding van de glaszetter. Klein beetje onderhandelen over de prijs en dan kan het geheel vervangen worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten