dinsdag 24 september 2013

Gezinsuitbreiding is duur!

Begin januari 2014 verwachten wij ons tweede kindje en hij/zij heeft natuurlijk ook een kamertje nodig. Helaas hebben wij maar twee kamers in ons huis, dus gaat er verbouwd worden. De kamer van onze zoon wordt in tweeën gesplitst. En aangezien we het grootste gedeelte van die klus niet zelf kunnen, hebben we e.e.a. aan een aannemer gevraagd:

Hatsikidee, daar gaat weer 4.000,- euro!
En dan nog twee leuke behangetjes, wat gordijnen, ledikantje, noem maar op... Je raadt het al, hier gaat al ons spaargeld de komende tijd naar toe..

Maar goed, voor een goed doel!

2 opmerkingen:

  1. Wat een geld hè, maar wel voor een ontzettend leuk doel ;) Wij willen volgend jaar de zolder aftimmeren en er een kamer maken, vond het een beetje vroeg om offertes op te vragen, maar door bovenstaande offerte hebben we een beetje een richtlijn van wat we moeten sparen :) oh en wij zullen dan nog een extra dakraam moeten hebben. Thnx :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. blijf kijken op marktplaats en gratisaftehalen voor spullen en behangetjes. En roep het in al je vriendenkringen. Alles wat je goedkoper kan aanschaffen, of gratis krijgt van iemand, helpt weer. Ik heb zo behang en een wieg geregeld, en een deel van de verf.
    En blijf goed meekijken met de aannemer. Een verkeerd begrepen ontwerp kan veel kosten schelen in de uitvoering (of goed maken er van). Continu meekijken levert ook wat kennis op van hoe ze het doen, wie weet kan je kleine dingetjes volgende keer zelf.

    BeantwoordenVerwijderen